Designer F%rum

Luk Menu

Info

Spar op til 80% på lækre brands både til kvinder, mænd og børn. Billetsalget er startet!

Åbningstider

29.-31. marts 2019

Fredag den 29. marts 2019 kl. 16-20 (VIP-aften – billetter sælges kun online)

Lørdag den 30. marts 2019 kl. 10-17

Søndag den 31. marts 2019 kl. 10-16

Adresse

Bella Center Copenhagen
Center Boulevard 5, 2300 København S

Transport

Bella Center metro st. og bus stop ligger et stenkast fra Designer Forums indgang, så det er nemt at komme frem med både metro og bus. Det er også muligt at parkere lige overfor Bella Center på Europarks parkeringsplads, mod betaling.

Betalingsmetode

Det er op til den enkelte udstiller hvilke betalingsformer de modtager, men de fleste tager i mod kontanter og Mobile Pay/kort.

Garderobe

Der er garderobe ved indgangen til kr. 30 pr. del. Store sportstasker/tasker må ikke medbringes ind i hallen og skal afleveres i garderoben.

Børn

En voksen (+18) kan have op til 2 børn under 12 år gratis med ind. Børn modtager ikke goodie.

Klap/kombivogne er kun tilladt på Designer Forum om lørdagen og søndagen.

Støt et godt formål

I forbindelse med forårets udgave af Designer Forum, er vi igen gået sammen med Røde Kors for at støtte deres gode arbejde. Hjælp os ved at tilføje en donation, når du køber din billet. Designer Forum matcher alle beløb, som går ubeskåret til Røde Kors.

Det vil også være muligt at donere til Røde Kors ved køb af billet i døren.

Vælger du at lave en donation, deltager du automatisk i lodtrækningen om et gavekort til en overnatning for 2 personer inkl. morgenmad på AC Hotel Bella Sky.

Her kan du se hvad din donation kan række til:

10 kroner = 200 liter rent vand
20 kroner = 2 ugers mad til 1 barn på flugt
50 kroner = et varmt tæppe

Spisesteder

Designer Forum byder på forskellige mad og drikkevarer boder.

I CAFÉ SINGULAR kan du blandt andet købe sandwiches & wraps, salater og smørrebrød, samt hygge med en kop kaffe og nogle snacks med udsigt til Bella Kvarter’s Byhave. Café Singular befinder sig tæt ved indgangen til Designer Forum.

I FOOD GRAB fås varme retter, såsom chili stew og paninier. Dem som gerne vil have en let frokost, kan gå efter vores friske salater, sandwiches, wraps og smørrebrød. Frugt, kaffe, kolde drikkevarer & snacks fås også her. Food Grab finder du mellem B3 og B4 i Outletlands ”børneområde”.

Til dem der er mere til snasket streetfood mad, kan der findes lækker Gao Bao (også i vegetarisk udgave) hos vores FOODTRUCK, som ligger forenden af messen tæt på garderoben.

Sidst men ikke mindst har du mulighed for at tage en slapper fra shopping ræset i vores LOUNGE / COFFEE SPOT og nyde en special kaffe fra Sumatra, samt nogle lækre snacks imens Dj’en sørger for cool lounge musik.