Designer F%rum

Luk Menu

Info

Brandlisten til Designer Forum går live den 19. September. Spar op til 80% på lækre brands både til kvinder, mænd og børn.

Åbningstider

Fredag den 4. oktober 2019 kl. 16-20
(VIP billet, sælges kun online)

Lørdag den 5. oktober 2019 kl. 10-17

Søndag den 6. oktober 2019 kl. 10-16

Billetsalget til Designer Forum 4.-6. oktober er i gang.

Adresse

Bella Center Copenhagen
Center Boulevard 5, 2300 København S

Transport

Bella Center metro st. og bus stop ligger et stenkast fra Designer Forums indgang, så det er nemt at komme frem med både metro og bus. Det er også muligt at parkere lige overfor Bella Center på Europarks parkeringsplads, mod betaling.

Betalingsmetode

Det er op til den enkelte udstiller hvilke betalingsformer de modtager, men de fleste tager i mod kontanter og Mobile Pay/kort.

Det er muligt at hæve kontanter ved siden af udstiller service, mod et gebyr på 10 kr.

Garderobe

Der er garderobe i bunden af den første hal til kr. 30 pr. del. Store sportstasker/tasker må ikke medbringes ind i hallen og skal afleveres i garderoben.

Børn

En voksen (+18) kan have op til 2 børn under 12 år gratis med ind. Børn modtager ikke goodiebag.

Det er tilladt, at medbringe barnevogne både lørdag og søndag.

Spisesteder

Designer Forum byder på forskellige mad og drikkevarer boder.

I CAFÉEN kan du blandt andet købe sandwiches & wraps, salater og smørrebrød, samt hygge med en kop kaffe og nogle snacks med udsigt til Bella Kvarter’s Byhave.

I RESTAURANTEN fås varme retter, såsom chili stew og paninier. Dem som gerne vil have en let frokost, kan gå efter vores friske salater, sandwiches, wraps og smørrebrød. Frugt, kaffe, kolde drikkevarer & snacks fås også her.

Sidst men ikke mindst har du mulighed for at tage en slapper fra shopping ræset i vores LOUNGE / COFFEE SPOT og nyde en special kaffe fra Sumatra, samt nogle lækre snacks.